Advertisement

Manavgat Yangin / Manavgat'ta son durum! Yangın bir türlü kontrol altına ... : Manavgat'taki yangında 10 hektarlık alan kül oldu.

Manavgat Yangin / Manavgat'ta son durum! Yangın bir türlü kontrol altına ... : Manavgat'taki yangında 10 hektarlık alan kül oldu.. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… Antalya'nın manavgat ilçesinde öğle saatlerinde 2 farklı noktada yangın başladı. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı.

Antalya Manavgat yangını son durum ne? Manavgat'taki orman ...
Antalya Manavgat yangını son durum ne? Manavgat'taki orman ... from i0.wp.com
Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde bugün saat 11:30 sıralarında orman yangını çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

+ antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Manavgat yangın antalya'nın manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde öğle saatlerinde 2 farklı noktada yangın başladı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Yangının 4 farklı yerden çıkması sebebiyle insanlar yangının sabotaj olabileceğini düşünmeye başladı. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme.

Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Alevlere esir olan Manavgat'ta 82 yaşındaki bir ...
Alevlere esir olan Manavgat'ta 82 yaşındaki bir ... from www.haber16.com
Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde öğle saatlerinde 2 farklı noktada yangın başladı.

Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'ta evi ve çiftliği yanan tuğba özay felç geçirdi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde öğle saatlerinde 2 farklı noktada yangın başladı. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler.

AFAD Manavgat'tan kötü haber verdi : Ölü sayısı arttı ...
AFAD Manavgat'tan kötü haber verdi : Ölü sayısı arttı ... from i.internethaber.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme.

Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı.

Ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ta evi ve çiftliği yanan tuğba özay felç geçirdi. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde öğle saatlerinde 2 farklı noktada yangın başladı. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde.

Posting Komentar

0 Komentar